Service og vedlikehold

Vårt team av serviceteknikere er på reise i hele Norge for å støtte med oppstart, service og vedlikehold. Ta kontakt for å få et tilbud om service på ditt anlegg. Enwa bidrar med service på ditt drikkevannsanlegg, varme og kjøleanlegg. Enten kun på produkter levert av oss, emn også som din tekniske servicepartner på ditt varme og kjøleanlegg.

Vår ettersalgsavdeling forsyner våre kunder med reservedeler og forbruksmateriell for sikker og kontinuerlig drift av deres systemer.


Industri & Eiendom

Regelmessig service sikrer funksjon og kvalitet til produktets oppgave. Det innebærer at produktet kan oppnå sin levetid og funksjon for brukere som er tilknyttet systemet, enten gjennom drikkevann eller oppvarming/kjøling. Regelmessig service kan være like viktig som det opprinnelige kjøpet. Life Cycle Cost (LCC) er avhengig av service for å møte kost / nytte målet. Mange av våre kunder har en viss tidsramme der servicen eller reparasjoner må fullføres. Derfor er responstid og pålitelighet kjernen i vår servicefilosofi. 

Våre serviceteam er involvert i konstruksjon, installasjon og oppstart, samt opplæring av kundenes egne operatører, i den daglige driften og vedlikeholdet av vannbehandlingssystemene. Vi har dyktige serviceteknikere og ingeniører klare til å hjelpe deg når det trengs. Våre kunder med serviceavtale har kostnadsfri support på telefon eller e-post, og vi er alltid klar til å gi deg et tilbud om hjelp på stedet. Kunder uten serviceavtale gis også support pr tlf og e-post, men må påregne noe kostnader knyttet support.

Reservedeler

Enwa lagrer og leverer komponenter for Enwa enheter samt andre merker. Enwa har et stort lager av reservedeler både i Norge og Sverige. Vårt mål er lavest mulig leveringstid, kombinert med rimelig prisnivå. Dyktige ingeniører venter på din forespørsel for å gi deg støtte og sørge for at du får riktige reservedeler. Vårt felles mål er lav livssykluskostnad ditt vannbehandlingssystem.

Vi leverer reservedeler for:

  • EnwaMatic
  • Enwa h2oTitanium AOP
  • Enwa O2-X
  • Enwa UV systemer
  • Enwa BIN-X
  • Apurgo M3

Enwa Vannbehandling

Adresse: Nordre Kullerød 9, 3241 Sandefjord
Telefonnummer: 33 48 80 50