Om oss

Dette er Enwa

En kompetansebedrift:

Velkommen til Enwa Vannbehandling

Enwa vannbehandling er en kompetansebedrift som leverer miljøvennlige og energieffektive produkter og løsninger innen vannbehandling. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød i Sandefjord, bare få kilometer fra Sandefjord Torp Lufthavn.

Over 30 års erfaring:

Vår kunnskap om vann 
har mange bruksområder

Vann brukes overalt og vi leverer til de fleste bransjer. Vi har løsninger og tjenester for de fleste behov knyttet til vannbehandling. Enwa har mer enn 30 års erfaring på området. I hovedsak leverer vi produkter til industri & eiendom, maritimt & offshore og oppdrettsnæringen. Vår kunnskap om vann kan selvfølgelig brukes på mange flere områder.

Tett og god oppfølging

fra oppstart til systemlevering

Trygt drikkevann, rent prosessvann, korrosjonsbeskyttelse og energieffektivitet i varme- og kjøleanlegg er noen av områdene hvor vår kompetanse, produkter og løsninger tilfører kundene verdi. Hver kunde har unike behov og derfor jobber vi alltid tett sammen med kundene fra begynnelsen til systemet er levert.

Service og vedlikehold

sikrer kontinuerlig drift av kundens systemer

Vårt team av serviceteknikere er på reise i de fleste deler av verden for å støtte med oppstart, service og vedlikehold samtidig som vår ettersalgsavdeling forsyner våre kunder med reservedeler og forbruksmateriell for sikker og kontinuerlig drift av deres systemer.